Tuinarchitectuur & Ontwerpburo Kris de Becker

Hoe gaan we te werk

  1. U bent op zoek naar een tuinarchitect of tuinaanlegger voor de uitvoering of ontwerp van uw project en onze realisaties spreken u aan.
  2. U wil graag dat wij vrijblijvend bij U langskomen en neemt met ons contact op. We prikken alvast een datum waarop we elkaar ontmoeten.
  3. Wij komen langs en wisselen idee├źn en wensen uit. We doorlopen onze werkwijze en spreken over de kostprijs van een tuinontwerp.
  4. Aan de hand van ons gesprek maken wij een concept tuinontwerp. De 3D voorstelling maakt het u mogelijk een duidelijk en realistisch beeld te vormen van hoe de tuin er zal uitzien.
  5. Naar aanleiding van uw opmerkingen en aanvullingen wordt het tuinontwerp aangepast en afgewerkt tot een definitief ontwerp. Daarbij horen natuurlijk een beplantings- en verlichtingsplan. Kortom, wij bezorgen U een totaalplan.
  6. Wij maken vrijblijvend een prijsofferte voor de uitvoering van uw tuinproject. Wij gaan voor een duidelijke aanpak en maken gespecifieerde offertes.
  7. U bent enthousiast en wil uw project gerealiseerd zien. We spreken over planning en uitvoeringstermijn van de werken. Nog steeds staat U in contact met de ontwerper van uw tuin. Hij volgt de werken nauwgezet op en staat U bij gedurende het hele aanlegproces.
  8. Het is van het allergrootste belang dat uw tuin op de juiste manier onderhouden wordt. U wordt geadviseerd over de uit te voeren onderhoudswerken. Misschien wil U de tuin zelf onderhouden. Misschien wil U beroep doen op onze vakmensen. Wij bezorgen U een vrijblijvend voorstel zodat U zelf de keuze kunt maken.